Evenementen hulpverlening

Ben je betrokken bij een lokaal evenement en ben je daarbij op zoek naar goede betrouwbare EHBO-ondersteuning?

De EHBO-vereniging Leiderdorp is gespecialiseerd in evenementen hulpverlening. Onze vrijwilligers hebben ervaring in het assisteren bij allerlei verschillende evenementen. Zo hebben we ervaring in grootschalige evenementen, maar zijn wij ook beschikbaar voor kleinere evenementen. Elk evenement is uniek en wij vinden het belangrijk dat er in Leiderdorp én omstreken voor jong én oud vele activiteiten kunnen worden georganiseerd. Onze hulpverleners staan graag voor je klaar, dus twijfel niet en mail ons wanneer je op zoek bent naar EHBO-ondersteuning door gediplomeerde EHBO’ers. Wij zullen bij elke aanvraag minimaal twee vrijwilligers inzetten en wij brengen onze eigen materialen mee (EHBO-hesjes, AED, hulpverleningstassen, banner).

Samenwerkingen

Diverse evenementen hebben de EHBO-vereniging Leiderdorp al om hulpverlening gevraagd. Enkele voorbeelden van evenementen waar onze vrijwilligers zijn ingezet:

Zorgcontactformulier invullen?

Download hier het bestand waarin het zorgcontactformulier staat en mail het naar dit e-mailadres!

Wil je een evenementrapportage invullen?

Download hier het bestand waarin het formulier staat en mail de ingevulde versie naar dit e-mailadres!

vDag van het Park
vDag van de bouw
vSCW Leiderdorp
vOpen Dag Brandweer Leiderdorp
vFestiviteiten tijdens Konings- en Bevrijdingsdag
vConcerten
v(Sport)evenementen
vKerkdienst (Kerstnachtdienst)

Veilig incidenten melden?

Download hier het bestand waarin de procedure staat om veilig incidenten te melden!

Wil je een klacht indienen?

Download hier het bestand waarin de procedure staat om klachten te melden!

Kosten

Het tarief dat wordt gehanteerd per dagdeel (maximaal vier uur) is €80,-. Voor dit bedrag zullen er dus twee EHBO’ers (inclusief materialen) een dagdeel aanwezig zijn. De EHBO’ers korter of langer nodig zie hieronder de tabel met kosten.

Inzet 2 EHBO’ers (tijd)Kosten
2 uur€50,-
3 uur€65,-
4 uur (dagdeel)€80,-
5 uur€100,-
6 uur€120,-
7 uur€135,-
8 uur€145,-
Kostenoverzicht inzet EHBO’ers (2 EHBO’ers inclusief materialen).

Let op de prijzen gelden voor evenementen op basis van vrijwilligers. Voor bedrijven wordt het tarief in overleg samengesteld.

Aanvraag

Heb jij in de regio Leiderdorp bij evenementen of sportgebeurtenissen EHBO-ondersteuning nodig en wil je gebruik maken van de diensten van onze vrijwilligers? Vraag dan minimaal zes weken vóór aanvang van het evenement deze dienst aan! In overleg kunnen wij onze EHBO-ondersteuning ook buiten deze regio en aan bedrijven en instanties aanbieden. Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven! Je kunt natuurlijk ook meteen hier het aanvraagformulier downloaden en mailen naar dit e-mailadres!

EHBO inzet
EHBO inzet