EHBO herhalingscursus

“Is mijn Diploma Eerste Hulp Bij Ongelukken altijd geldig?”

Vraag jij jezelf dit ook weleens af? De basiscursus EHBO wordt afgesloten met een examen, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, waarbij je het erkende Diploma Eerste Hulp Bij Ongelukken kunt behalen. Dit diploma heeft een geldigheidsduur van twee jaar en wordt telkens voor twee jaar verlengd als aan de eisen van competentie voldaan wordt.

De EHBO-vereniging Leiderdorp verzorgt elk jaar de herhalingscursus voor al haar leden. De leden worden automatisch op de hoogte gebracht van deze herhalingslessen. Het is de bedoeling dat ieder lid elk jaar minimaal vijf herhalingslessen volgt. Reanimatieles is jaarlijks verplicht om competent te blijven.

Na het behalen van je EHBO diploma kun je aanmelden als lid bij de vereniging EHBO Leiderdorp. Hiervoor betaal je 52,50 per jaar. Bij lidmaatschap kan je gebruik maken van de herhalingslessen om je diploma geldig te houden. Meer informatie? Klik hier!

De data voor de volgende herhalingscursus worden binnenkort hieronder zichtbaar. De lessen vinden plaats van 20.00-22.00 uur in een ruimte op de Koningin Juliana School (KJS), Kom van Aaiweg 2, in Leiderdorp.

Week nrLes nrMaandagDonderdag
39Les 125 sept28 sept
40
41Les 29 okt12 okt
42
43Les 323 okt26 okt
44
45Les 46 nov9 nov
46Les 513 nov16 nov
47Inhaalles