Save the date!

De Algemene Leden Vergadering zal binnenkort weer plaatsvinden. Noteer de datum alvast in je agenda zodat je aanwezig kunt zijn. Op dinsdag 16 mei 2023 zal de ALV van 2023 van de vereniging EHBO Leiderdorp plaatsvinden op onze nieuwe leslocatie. 

Locatie: in de KJS (Koningin Juliana School), Kom van Aaiweg 2, 2351 NN Leiderdorp. 

Inloop vanaf 19.15 uur.

De vergadering zal van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur duren.

We zien jullie graag de 16e!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

DoeshavenconcertDoeshavenconcert

Afgelopen vrijdagavond 17 juni vond het Doeshavenconcert plaats. Het concert startte om 19 uur met een briefing van de organisatie, medewerkers van de burgemeester, de boa’s en de reddingsbrigade. Wij