Cursus reanimatie/AED

Ook dit jaar organiseert EHBO-vereniging Leiderdorp weer een cursus leren reanimeren en gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator). De cursus wordt gegeven op zaterdagmorgen 8 april van 9.30-13u. in de Koningin Julianaschool aan de Kom van Aaiweg 2 in Leiderdorp.
Van een ervaren instructeur, leer je wat je moet doen bij een reanimatie, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Ook leer je een AED te bedienen.
In Leiderdorp is inmiddels een goed netwerk van AED en burgerhulpverleners. Wie heeft geleerd te reanimeren, kan zich daarvoor aanmelden.
De kosten voor de cursus bedragen dit jaar 40 euro, inclusief koffie/thee en het certificaat. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden deze cursus vanuit de aanvullende verzekering.
De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen, maximaal 8 personen. Bij grote belangstelling is er een nieuwe cursus op zaterdag 29 april.
Certificaathouders, die een herhalingscursus willen doen,  kunnen zich ook aanmelden voor deze cursus. Het certificaat is 1 jaar geldig, dus belangrijk om ieder jaar te herhalen.
Aanmelden kan bij de secretaris vd EHBO-vereniging, Edith Vink via mail: vinkedith@hetnet.nl. Of per post, t.a.v. Edith Vink, Roodborststraat 66, 2352HC in Leiderdorp. Vermeld bij aanmelding volledige naam, voorletters, geboortedatum, adres, telefoonnummer en mailadres.
Voor meer informatie: kijk op onze website www.ehboleiderdorp.nl of bel met onze voorzitter Divera Kapteijn 06-27173041.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

DoeshavenconcertDoeshavenconcert

Afgelopen vrijdagavond 17 juni vond het Doeshavenconcert plaats. Het concert startte om 19 uur met een briefing van de organisatie, medewerkers van de burgemeester, de boa’s en de reddingsbrigade. Wij