Doeshavenconcert

Afgelopen vrijdagavond 17 juni vond het Doeshavenconcert plaats. Het concert startte om 19 uur met een briefing van de organisatie, medewerkers van de burgemeester, de boa’s en de reddingsbrigade. Wij als EHBO-ers (Gwen en Divera) hadden een plekje toegewezen gekregen bij de loods, bij de ingang van de haven. Het was een warme avond, gelukkig had men voldoende water ingeslagen. De haven lag al vol met bootjes en er kwamen veel toeschouwers.
Al bij de start meldde er zich een heer met een wondje op de arm, eerder opgelopen bij tuinwerkzaamheden. De meneer gebruikte bloedverdunners en het wondje was opnieuw gaan bloeden. We hebben meneer verbonden en een klein drukverband aangelegd. Later op de avond gebeurde dit nogmaals. Toen hebben we met succes een wat steviger drukverband aangelegd.
Om 00.00 uur was het concert afgelopen en vertrok iedereen huiswaarts. Op dat moment deed zich een ongelukje voor. Een mevrouw viel met haar fiets op haar achterhoofd. Dit resulteerde in een flinke bult. We hebben de bult flink gekoeld en na ongeveer een half uur kon mevrouw gelukkig met de nodige adviezen naar huis. De volgende dag hebben we mevrouw nog even gebeld om te vragen hoe het met haar ging. Het ging gelukkig goed.
Rond 00.30 uur konden wij onze spullen inpakken en huiswaarts keren. De dag is dus goed afgesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post