Herhalingsles reanimatie/AED

EHBO-vereniging Leiderdorp organiseert op zaterdagmorgen 13 en 27 november a.s. herhalingslessen reanimatie/AED. Deze ochtenden zijn van 9.30-12u en worden gegeven in de lesruimte van de Brandweerkazerne, aan de S.Smitweg in Leiderdorp.
Als je in het verleden een certificaat Reanimatie hebt behaald, behoor je ieder jaar een herhalingsles te volgen, wil je competent blijven.
De lessen worden gegeven door Cees vd Zwart, een ervaren instructeur, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.
De kosten zijn 42,50  inclusief koffie/thee en een nieuw certificaat.
Er is ruimte voor 10 cursisten, de cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen. Wij houden ook rekening met de Corona richtlijnen.
Aanmelden kan bij de secretaris van de EHBO-vereniging, Edith Vink, via email : vinkedith@hetnet.nl of per post t.a.v. Edith Vink, Roodborststraat 66, 2352 HC in Leiderdorp.
Vermeld bij aanmelding de volgende gegevens: naam, voorletters, geboortedatum, adres, emailadres, telefoonnummer.
Voor meer informatie: Divera Kapteijn, voorzitter EHBO-vereniging Leiderdorp, telnr. 06-27173041 of kijk op onze website www.ehboleiderdorp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

EHBO en coronaEHBO en corona

Beste leden, Zoals jullie al gemerkt zullen hebben was het voor de EHBO-vereniging Leiderdorp niet mogelijk om de afgelopen periode EHBO-lessen te geven. Door alle maatregelen rondom Covid-19 was het