Cursus Reanimatie en gebruik AED

Wat doe je als iemand in je omgeving een hartstilstand krijgt? Hoe werkt een AED?
Tijdens de cursus Reanimatie en gebruik AED leer je in ruim drie uur te reanimeren. Dan weet je precies wat je moet doen, als er iemand in je omgeving onwel wordt.


EHBO-vereniging Leiderdorp organiseert op zaterdagochtend 10 juli deze cursus in de lesruimte van de Brandweerkazerne, aan de Simon Smitweg 11 in Leiderdorp.
De cursus duurt van 9.30 tot 13.00 uur en wordt gegeven door een ervaren instructeur, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en zo ook volgens de Corona richtlijnen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Deze cursus kost 50 euro, inclusief koffie/thee en het certificaat. Tip: informeer bij je zorgverzekeraar of de cursus vergoed wordt vanuit de aanvullende zorg.
De cursus gaat door bij voldoende belangstelling (max. 7 cursisten) en bij grote belangstelling herhalen we de cursus op zaterdagochtend 17 juli.  In het najaar hopen we ook weer een nieuwe les en een herhalingsles te plannen.
Voor inlichtingen: bel Divera Kapteijn, voorzitter EHBO-vereniging, 06-27173041.
Aanmelden kan bij Edith Vink, secretaris EHBO-vereniging: vinkedith@hetnet.nl, of per post: t.a.v. Edith Vink, Roodborststraat 66, 2352 HC in Leiderdorp. Onder vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, geboortedatum, telnr., email-adres.
Na inschrijving en betaling aan Ehbo-vereniging Leiderdorp : NL 43 INGB 0000 256490 ben je aangemeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

DoeshavenconcertDoeshavenconcert

Afgelopen vrijdagavond 17 juni vond het Doeshavenconcert plaats. Het concert startte om 19 uur met een briefing van de organisatie, medewerkers van de burgemeester, de boa’s en de reddingsbrigade. Wij