Reanimeren redt levens

Onlangs is de Deense voetballer Christian Eriksen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal getroffen door een hartstilstand. Tijdens de wedstrijd tegen Finland ging Eriksen tegen de grond. Door snel handelen van zijn teamgenoten, de medische staf en alle aanwezigen is hij uiteindelijk hebben ze hem door middel van een defibrillator weer teruggekregen. Zonder deze hulp was hij overleden, het was kantje boord.

Dit recente voorbeeld laat zien dat het van levensbelang kan zijn om te weten hoe je moet reanimeren. Daarom bieden wij reanimatiecursussen aan. Binnen een aantal lessen leer je al hoe je levensreddend kunt handelen. Wil jij ook anderen levens redden in kritieke situaties? Neem een kijkje op onze pagina en schrijf je in voor de cursus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post