EHBO en corona

Beste leden,

Zoals jullie al gemerkt zullen hebben was het voor de EHBO-vereniging Leiderdorp niet mogelijk om de afgelopen periode EHBO-lessen te geven. Door alle maatregelen rondom Covid-19 was het simpelweg niet mogelijk om deze cursussen door te laten gaan. Inmiddels krijgen we het virus steeds meer onder controle en door het snelle vaccinatietempo lijkt er licht aan het einde van de tunnel te komen. Dit zal ook betekenen dat wij binnenkort weer onze cursussen kunnen gaan inplannen. Houdt deze website en je mail in de gaten voor de exacte data, maar weet dat wij uitkijken om snel weer van start te gaan. We hopen dat jullie ook zin hebben om weer de cursus op te pakken waar we gebleven waren.

Voor nu wensen wij jullie een gezonde en fijne vakantie toe en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van EHBO-vereniging Leiderdorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Leren reanimerenLeren reanimeren

EHBO-vereniging Leiderdorp organiseert zaterdagmorgen 8 oktober van 9.30 tot 13u. een cursus Reanimatie en gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrillator).De cursus wordt gegeven in de lesruimte van de Brandweerkazerne