EHBO’ers gezocht!

EHBO’ers zijn altijd overal nodig, maar in het bijzonder hebben we als EHBO-vereniging Leiderdorp onlangs twee aanvragen gehad voor de inzet van EHBO’ers.

Allereerst hebben wij een aanvraag binnengekregen t.a.v. de assistentie bij vaccinatielocatie sporthal De Bloemerd te Leiderdorp. Voor deze locatie zijn vrijwilligers nodig die willen assisteren als EHBO’er: een heel waardevolle taak die je dus als EHBO’er kun vervullen. Per maandag 24 mei 2021 gaat deze locatie open voor 7 dagen per week. De exacte informatie vind je hieronder:

Dagen: Maandag t/m vrijdag van 7.30-16.00 uur, zaterdag & zondag van 8.30-16.30 uur (ook halve dagen mogelijk).
Vergoeding:5 euro/uur & 0,19 cent/km
EHBO’er in sporthal De Bloemerd

De komende weken gaat er met vaccineren flink opgeschaald worden, dus alle hulp is welkom.
Als je regelmatig of een enkele keer wilt helpen/kunt assisteren, kun je dit doorgeven aan Divera (voorzitter). Klik hier voor haar gegevens. Je kunt jezelf ook aanmelden bij Medical Support.

Naast EHBO’ers die gevraagd zijn voor de vaccinatielocatie, is er ook een aanvraag binnengekomen vanuit de Leiderdorpse Volksuniversiteit. Zij zoeken met ingang van volgend cursusseizoen, september a.s., een conciĆ«rge/BHV’er/EHBO’er voor hun cursussen in de Sterrentuin in Leiderdorp.
Deze cursussen worden voornamelijk in de avonduren van maandag tot en met donderdag gegeven, en een enkele keer op de zaterdagochtend.
Taken zijn dan : het ontvangen vd cursisten, koffie/thee klaarzetten, zonodig EHBO of BHV taken, totdat de cursus is afgelopen. Tussendoor is er dus tijd voor jezelf/lezen/studeren…..

Taken:– Ontvangen van cursisten
– Koffie/thee klaarzetten
– (Indien nodig) EHBO of BHV-taken uitvoeren
– Aanwezig zijn tot einde cursus
– In tussentijd kun je voor jezelf bijv. lezen, studeren etc.
Vergoeding:5 euro/uur
Taken EHBO’er Volksuniversiteit Leiderdorp

Als je als EHBO’er een BHV-cursus wil gaan doen, wordt deze door de Leiderdorpse Volksuniversiteit vergoed als je je voor hun gaat inzetten. Heb je interesse en wil je je aanmelden? Mail of bel onze voorzitter Divera. Klik hier voor haar gegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *